stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Στάδιο Αλκαζάρ και Νέο Γήπεδο Λάρισας
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

Απλά απογοήτευση,τίποτα παραπάνω...
Δεν καταλαβαίνω την λογική του να χτίσουμε ένα γήπεδο μόλις 2.000 θέσεων μεγαλύτερης χωριτηκότητας από το Αλκαζάρ.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Sep 2004
Posts: 983
Location: Zurich

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι οι φανφάρες της αρχικού σχεδιασμού ήταν για επικοινωνιακούς λόγους και διαθέσεις εντυπωσιασμού.

Που είναι το όραμα?

Νάτο:



Κατα τα άλλα θα επαναλάβω τα όσα είπα και είπαν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο θέμα που έφτασε να απαριθμεί 35 σελίδες για μια επαρχιακή ομάδα. Το μόνο που αποδεικνύει αυτό είναι το πόσο ελεύθερος χώρος και δίψα υπάρχει για τέτοιες εξελίξεις στη χώρα μας και δεν είμαστες οπισθοδρομικοί και καθυστερημένοι όπως θέλουμε να νομίζουμε ή ισχυριζόμαστε ορισμένες φορές.


P.A.O. wrote:
Αλλα μας ειπαν , αλλα κανουν τωρα ...


Evil or Very Mad




aristidis wrote:
Σκατά μελάτα μου φαίνεται...



limito wrote:
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι!!!Καλά αν είναι έτσι έχω φάει το ξενέρωμα του αιώνα.... Evil or Very Mad



Aganaktismenos Stadiakias wrote:
A re ellinareeees,athanatoi eimaste Laughing Gia alli mia fora distihos dikaiothika pou dialeksa auto to pseudonimo Evil or Very Mad I arhiki maketa ontos itan poli kali gia na einai alithini Sad


limito wrote:
Ας κάνουμε μία σύγκριση λοιπόν....Το παλάτι και το τσαντήρι! Laughing Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Clopyright από το larissafc



dimi wrote:
Δηλαδή τί γίνεται εδώ; Τη μία φορά μας τρελαίνουν όλους και μετά μας απογοητεύουν τελείως; Ίσως να είδαν ότι ο κόσμος καταενθουσιάστικε και προσπαθούν να μας προσγειώσουν ανώμαλα. Και να προετοιμάσουν το έδαφος για κάτι πολύ χειρότερο από την αρχική μακέτα. Το οποίο όμως όταν ο κόσμος θα το συγκρίνει με την τελευταία εκδοχή θα το ονομάσει "παλάτι". Συγνώμη αλλά άνθρωποι με τέτοια συμπεριφορά πραγματικά υποτιμούν τη νοημοσύνη των φιλάθλων και χάνουν κάθε αξία.

Λοιπόν, να καταθέσω και εγώ την άποψη μου. Θα με συγχωρέσετε όλοι αυτοί που αναφέρατε ότι το γήπεδο "είναι καλό για τα δεδομένα της Λάρισας". Το γήπεδο (η νέα μακέτα εννοώ) είναι τελείως ΑΙΣΧΟΣ. Τη στιγμή που βλέπουμε (π.χ. από τις μακέτες της Smarg) τι καλαίσθητα στάδια μπορούν να γίνουν με 40 εκατομμύρια, είναι προσβολή να παρουσιάζεται αυτό το έκτρωμα με μόνη (πιθανή) δικαιολογία την αυξημένη χωρητικότητα.


Pontiakos wrote:
bazw styxhma oti h trith maketa 8a einai to yparxon al kazar me stegastra pantou... Laughing


worldofjustice wrote:
Έχεις δίκιο Grindian, μετά από την πρώτη μακέτα ότι και να δεις τώρα είναι ξενέρωμα. Όμως η παρατήρηση που έχω να κάνω στον πρόεδρο της Λάρισας είναι η εξής: Μήπως έδειξες την πρώτη μακέτα για να πάρεις τα δάνεια, την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων της Λάρισας - αλλά και όλου του φίλαθλου κόσμου - και έτσι να συνεχίσεις σε πιέσεις προς το κράτος για αδειοδοτήσεις, προνόμια κτλ?
Γιατί δηλαδή πριν δεν ήξερες πόσο έκανε το κλειστό στάδιο, δεν είχες ρωτήσει? Περίμενες την κατασκευάστρια εταιρεία να στο πεί? Αυτό είναι πολύ κουτόχορτο από τον πλούσιο κάμπο της Λάρισας για να μας το ταίσεις αμάσητο.


Giorgos wrote:

Διαβάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις επιβεβαιώνεται φυσικά ότι η ολη ιστορία με το κλειστό ήταν επικοινωνιακό τρικ του Πηλαδάκη..!(εγω το έλεγα..φανφάρες..) Ποιον απο όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρει στην συνέντευξη,δεν ήξερε δηλαδή απο πρίν κ το διαπίστωσε τώρα?? Shocked Rolling Eyes Μιλάμε για πράγματα που τα γνωρίζει κ ένα παιδάκι!! Και φυσικά η τελευταία πρόταση έρχεται σαν κερασακι στην τούρτα να επιβεβαιώσει ακόμη περισσότερο την επικοινωνιακή πολιτική..! Wink



smarg wrote:
Πριν λίγο στην ΕΡΤ εδειξε τς μακέτες. Ειναι όπως το...εκτρωμα Laughing αλλα δεν έχει καμια σχέση. Shocked 4 ανεξαρτητες κερκίδες χωρίς να ειναι κομμενο στα 3 το ενα στεγαστρο, με διαφανες υλικό και κτιριο απο τη μια μερια σαν το Καραισκακη. Πολυ καλο είναι τελικα. Χωρις γωνιες ειναι αλλα μια χαρα ειναι Εδειξε και λήψεις απο μεσα προς τα εξω αλλα και τον περιβαλοντα χωρο, το παρκινγκ κ.τ.λ. Μαιο ειπε αρχιζουν τα εργα καλως εχοντων των πραγματων.


aristidis wrote:
Eida και εγω τις μακετες στην τηλεοραση...

Ξενερα............


aristidis wrote:
To γήπεδο είναι με δυο λόγια ΑΠΑΙΣΙΟ!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Κλασικές ελληνικές μαλακίες...

Βάλαμε "παντού" κερκίδες, βάλαμε σκέπαστρο, και νομίζουμε ότι κάνουμε!!
Ε ρε κατι γέλια που θα πέσουν....



Dimiskour wrote:
Αχ τι μας εκαναν αυτες οι πρωτες μακετες...τελικα οπως και με τις κινηματογραφικες ταινιες, το ολο ζητημα ειναι θεμα προσδοκιων.


billy8181 wrote:
για να καταλάβετε μόλις έδειξα την προηγουμενη φωτό σε έλληνα συνάδελφο(ψύχραιμο παιδί όχι κανένας 12χρόνος) και η πρώτη αντίδραση....σαν λυόμενο αντισεισμικό είναι ρε g***το ! ωραία.... Sad


χωρίς να έχει δει την πρώτη μακέτα...


P.A.O. wrote:
Παλι τα ιδια Evil or Very Mad
Αυτη ειναι η χωρα που ζουμε...


Hellraiser wrote:
Παντως ρε παιδια απο τη μακετα που ειδα σε μια εφημεριδα απογοητευτηκα...πολυ προχειροκατασκευη μοιαζει και σε καμμια περιπτωση στα προτυπα ενος συγχρονου γηπεδου.


limito wrote:
Απλά απογοήτευση,τίποτα παραπάνω...
Δεν καταλαβαίνω την λογική του να χτίσουμε ένα γήπεδο μόλις 2.000 θέσεων μεγαλύτερης χωριτηκότητας από το Αλκαζάρ.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MINUS
Full Member
Full Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 393
Location: athena-zografou

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

και για να γουστάρουμε η έδρα της ΑΕΛ για τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι:

ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ:

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
linus
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 114

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 11:55 am    Post subject: Reply with quote

Εγώ πάντως αυτό που κατάλαβα είναι το εξής.
Θέλανε εμπορικές χρήσεις τόσες ώστε να χρηματοδοτήσούν γήπεδο 20.000.(αυτοχρηματοδότηση)
Με βάση όμως τον συν. δόμησης μπορούν να φτιάξουν τόσες εμπορικές χρήσεις ώστε να φτιαχτεί γήπεδο 15.000.(αυτοχρηματοδότηση
Θεωρώ προφανές ότι λύση αύξησης της χωρητικότητας υπάρχει και είναι η μείωση κατά ένα μέρος των εμπορικών χώρων προς όφελος των θέσεων. Το αν είναι βιώσιμο είναι άλλο θέμα. Και έτσι όμως νομίζω ότι στη Λάρισα πάνε οι διοικούντες να φτιάξουν γήπεδο χωρίς να βάλουν δραχμή. Είναι η μόδα της εποχής.
Εντάξει ρε παιδιά είπαμε εμπορικοί χώροι=καλό για την ομάδα αλλά βάλτε και κανένα φράγκο. Αλλιώς να χτίσω και εγώ κανένα γήπεδο. "Στην Αγγλία η Αρσεναλ που μαζί με τους εμπορικούς χώρους έχει μπει μέσα οικονομικά μάλλον είναι κουτόφραγκοι. Γιατί άραγε δεν φτιάξανε γήπεδο 30.000 και τελικά κάνανε 60.000; Θα τους μένανε και τα φράγκα". Μάλλον έτσι σκέφτονται και στην Λάρισα. Αλλά ξέχασα τώρα η κουβέντα θα πάει περί ισοπολιτείας, για το Καραϊσκάκη, για το γήπεδο της ΑΕΚ, για την πυλαία κτλ.
Θέλουμε η πολιτεία να βοηθήσει, να κάνει νόμο κτλ.

Για να μην παρεξηγούμαι όλα όσα λέω δεν είναι μομφή προς τα παιδιά της ΑΕΛ. Απλά νομίζω ότι και από την παε μας δουλεύουν.
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

file mou linus de tha diafwnhsw poly mazi sou.oso gia isonomia,de prokeitai na analwthw ep'autou kathws sthn Ellada mas merikoi einai pio isoi apo tous allous.tha piastw omws apo to thema ths ARSEnal.sigoura h sygkrish einai atyxhs,kathws h omada mporei na mphke mesa omws tha vgalei ta lefta poly syntoma.milame gia kolloso tou pagkosmiou podosfairou kai oxi gia mia mesaia(pros to paron Razz ) omada ths Elladas.
einai gegonos omws pws h omada tha valei lefta gia thn kataskeuh tou ghpedou,opws exei analysei paliotera o proedras ths omadas.epeidh de ta paw kala me ta oikonomika de mporw na exhghsw peraiterw.

oson afora to sxolio tou MINUS,mallon tha symfwnhsw...hdh xthes o vouleuths k.agorastos eixe synanthsh me ton orfano me ton opoio metaxy allwn syzhthse to thema veltiwshs tou Alkazar.parathetw apo to www.eleftheria.gr:
Στη συνέχεια μίλησαν για αθλητικά έργα που θα πρέπει να γίνουν στο ΕΑΚ. Ο κ. Αγοραστός είπε ότι επειδή η ΑΕΛ και του χρόνου θα παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα έργα, ώστε το Αλκαζάρ να πληροί τους όρους της UEFA για να μην παίξει, όπως φέτος, στο Πανθεσσαλικό. Ζήτησε λοιπόν να γίνουν, άμεσα, αποδυτήρια διαχωρισμού διαιτητών και γηπεδούχου ομάδας και όλες οι άλλες συμπληρωματικές εργασίες.

kalh skepsh tha pw egw,kathws an vgoume eurwph kala tha einai na mh trexoume pali sto panthessaliko.apo thn allh omws,apoktwntas ena Alkazar to opoio tha egkrithei apothn UEFA,ti mas kanei na pisteuoume oti de tha paizoume ekei gia ta epomena 10 xronia,opws leei kai o filtatos MINUS?
vevaia,gia na ginei to Alkazar ghpedo gia diethneis agwnes thelei olo xhlwma,alla leme twra...kati tha kataferoun oi fwsthres mas...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=60723

ΛΑΡΙΣΑ: Στην τελική ευθεία το γηπεδικό


posa tetia tha diavasoume??.....eho hasei episodia... Confused
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

pou einai oi mpoulntozes?oeo? Twisted Evil

kai gia poio ghpedo akrivws milame?to 20ari h' to 15ari? Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kikoman
Junior Member
Junior Member


Joined: 08 Nov 2005
Posts: 117
Location: Athens

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 11:55 pm    Post subject: Reply with quote

Τώρα που πλησιάζουν και εκλογές billy θα ακούσουμε πάρα πολλά...

Μακάρι πάντως, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ μιλάει και για συνάντηση της Dimand με στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ που είναι ενθαρρυντικό στοιχείο.
Back to top
View user's profile Send private message
manos63
New Member
New Member


Joined: 22 Jun 2005
Posts: 38

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 10:43 am    Post subject: Reply with quote

H χρηματοδοτηση της Μαρφιν ειναι φυσικα δανειο το οποιο θα αποπληρωσει η ΠΑΕ ΑΕΛ. Αρα δεν μπορουμε να λεμε οτι η ΠΑΕ δεν βαζει λεφτα. Απο την αλλη δεν θεωρω βλακα τον Πηλαδακη να μην εκμεταλευτει την 'ισονομια' και να μην διεκδικησει κατι απο οσα πηραν οι αλλοι δυο.
Back to top
View user's profile Send private message
AEL-FANS
New Member
New Member


Joined: 31 Jul 2004
Posts: 68
Location: Larissa

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 7:29 pm    Post subject: Reply with quote

Code:
...Διαβάστε επίσης για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ με τις… 17.178 θέσεις...

Από το site της ΠΑΕ στην περιγραφή του περιοδικού. Άν δεν είναι μια συσχέτιση των υπογραφών που μαζεύτηκαν για το θέμα του νεου γηπέδου έχουμε να κάνουμε με επίσημη ανακοίνωση μείωσης της χωριτηκότητας.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Χωρίς να ξέρω τίποτε περισσότερο, θα στοιχημάτιζα ότι αναφέρεται στις υπογραφές.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

απο πανό οπαδών της Αελ:

Quote:
. «Σχέδιο έχουμε, χώρο έχουμε, λεφτά έχουμε, υπογραφές 17.178. Σώσε...να βάλουμε μπροστά»


αρα στις υπογραφες που μαζευτηκαν αναφερεται

πηγη: http://sports.pathfinder.gr/football/a-national/221295.html
Back to top
View user's profile Send private message
AEL-FANS
New Member
New Member


Joined: 31 Jul 2004
Posts: 68
Location: Larissa

PostPosted: Wed Oct 11, 2006 12:54 am    Post subject: Reply with quote

Σήμερα κατατέθηκαν στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. οι βελτιωτικές μελέτες από την Dimand. Αύριο θα γίνει νέα συνάντηση με την κατασκευάστρια και από ότι φαίνεται πέρνει το ΟΚ το γήπεδο μας. Πάμε Σ.ΧΟ.Π. για έγγριση και δεν αποκλείετε να την πάρουμε μέσα σε 48 ώρες.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
AEL-FANS
New Member
New Member


Joined: 31 Jul 2004
Posts: 68
Location: Larissa

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 4:39 am    Post subject: Reply with quote



Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
manos63
New Member
New Member


Joined: 22 Jun 2005
Posts: 38

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 10:41 am    Post subject: Reply with quote

AΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ...!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 1:38 pm    Post subject: Reply with quote

Για να δουμε Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

Συνάντηση Σουφλιά-Πηλαδάκη στο ΥΠΕΧΩΔΕ για το θέμα του γηπέδου

Ενα βήμα πιο κοντά στο «όνειρο» βρίσκονται από εχθές το βράδυ όλοι οι φίλαθλοι της Λάρισας.
Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του πρόεδρου της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη και του Γιώργου Σουφλιά πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ και αυτό που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά είναι ότι υπήρξε απόλυτα θετικό κλίμα εκατέρωθεν για την επίλυση του «καυτού» ζητήματος και την κατασκευή νέου γηπέδου στον πυρήνα Β΄ της Θεσσαλικής πρωτεύουσας.
«Ηταν μια εποικοδομητική συνάντηση. Θα ακολουθήσει άλλη μία τεχνοκρατικού περιεχομένου για τη ρύθμιση κάποιων ουσιαστικών θεμάτων» δήλωσε ο Πηλαδάκης. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι ο ίδιος ο Υπουργός ζήτησε τη συγκεκριμένη συνάντηση, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόθεσή του να δώσει λύση στο θέμα.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Διευθυντή Πολεοδομικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Λουλουδά έτσι ώστε να διευκρινιστούν ζητήματα που πρέπει να είναι σύννομα και η κατασκευή του γηπέδου να μπει στην τελική ευθεία χωρίς περαιτέρω προβλήματα και καθυστερήσεις. Ο κ. Σουφλιάς δεσμεύθηκε να μελετήσει μέσα στις προσεχείς ημέρες το θέμα με βάση τα νέα δεδομένα, με μοναδικό σκοπό να βάλει το συντομότερο δυνατό την υπογραφή του στην υλοποίηση ενός μεγάλου έργο, στην πόλη του.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Braveheart
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Sep 2006
Posts: 173
Location: Πρόεδρος Σ.Φ. Νίκου Αλέφαντου Θεσσαλονίκης

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 4:25 pm    Post subject: Reply with quote

Gia poio gipedo epilthei simfonia?Gia to plano tou piladaki i to petsokomeno me ligoteres theseis kai ligoterous emporikous xorous?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

Πολύ σωστή η παρατήρηση σου!Αλλά μάλλον δεν μπορεί να απαντήσει κανένας σε αυτό!Ελπίζω να είναι το πλάνο ου Πηλαδάκη και όχι η αυταρχική επιβολή του "σοφού" εμπορικού συλλόγου... Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Wed Nov 08, 2006 10:56 pm    Post subject: Reply with quote


Arrow Νέα σύσκεψη χθες στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. μετά τη συνάντηση... κορυφής της Δευτέρας,δρομολογεί εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ
Arrow Μοναδικό -αλλά καίριο- σημείο διαπραγμάτευσης,παραμένει αυτό των εμπορικών χρήσεων
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 1:08 am    Post subject: Reply with quote

ma,panta auto den htan to empodio!? Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

kanena neo? bike dekemvrios na ipothesoume pos tha pagosei to thema logo diakopon mehri ton....flevari? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
kikoman
Junior Member
Junior Member


Joined: 08 Nov 2005
Posts: 117
Location: Athens

PostPosted: Tue Dec 05, 2006 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

Τίποτα το ιδιαίτερο όπως φένεται Rolling Eyes. Σήμερα ο Πηλαδάκης στον SuperΣΠΟΡ FM απλά "ξαναείπε" ότι ...«Είμαστε σε αναμονή κάποιας συνάντησης με τον κ. Σουφλιά. Έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις περί διαφόρων θεμάτων που είχαν προκύψει. Δεν υπάρχουν φυσικές διαφορές και τα δύο-τρία εκκρεμή θέματα θα λυθούν, εφόσον υπάρχει καλή διάθεση».
Χμμμ....
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=67440
Back to top
View user's profile Send private message
@thens2004GB
New Member
New Member


Joined: 01 Aug 2004
Posts: 19
Location: GBR, England, Derby

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

ego pantos tin proi fora pu ixa di maketa apo to melontiko gipedo tis larisas itan arketa diaforetiki ala fantazome exun vgi toses aloste opos ke me ola ta gipeda pu exun bi ston pago opos tis aek, zosimades, vikelidis ktl. Deite gipedo edo ke ine ena kukli. 21000 thesis lei oti tha itan o arithmos theseon ke kata ti diki mu prosopiki apopsi arithmos pu bori na ipostirixthi apo ton topiko plithismo gia na gemisi to gipedo ke ine poli pio endiaferusa i arhitaktoniki apo ta gipeda olibiakou, panathinaikou ktl. Ke den boro na katalavo giati i politia den dini othisi sti Larisa. Ine i megaliteri poli stin thesalia ke den exi ena oreo kenurgio gipedaki ke exi ke omada stin superleague eno i niki volu pai gia ipovivasmo sti gama katigoria ke exun ti dinatotita na nikiazun gipedara. Ine krima na min exi tis ependisis i larisa a kani afto to gipedo ego prosopika den tha perimena tetia ebnefsi apo omada pu ine sxetika mikri. Ke pali krima.[http://www.worldstadiums.com/stadium_menu/past_future/pictures/future_stadiums/larisa_arena.shtml]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Mon Jan 01, 2007 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Εξελίξεις στο γηπεδικό της Λάρισας

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa/137953.html
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Next
Page 35 of 42

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr